Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Manicure i Pedicure » Lakiery Do Paznokci » Bazy » Molly Lac Jelly Structure Base Elastyczna Baza Do Rekonstrukcji 10 ml - Cover
Molly Lac Jelly Structure Base Elastyczna Baza Do Rekonstrukcji 10 ml - CoverMolly Lac Jelly Structure Base Elastyczna Baza Do Rekonstrukcji 10 ml - Cover
Molly Lac Jelly Structure Base Elastyczna Baza Do Rekonstrukcji 10 ml - Cover
Molly Lac Jelly Structure Base Elastyczna Baza Do Rekonstrukcji 10 ml - Cover

Molly Lac Jelly Structure Base Elastyczna Baza Do Rekonstrukcji 10 ml - Cover

MollyLac

Dostępność:Dostępny

Czas wysyłki:48 godzin

Koszt wysyłki:od 9,99 zł

Numer katalogowy:1034112882

Stan magazynowy:

Kod EAN:5901188628633

Cena: 29,99 zł

Brak zmiany ceny produktu w ciągu ostatnich 30 dni

Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Molly Lac Jelly Structure Base Elastyczna Baza Do Rekonstrukcji 10 ml - Cover

Gęsta baza o konsystencji i cechach hybrydy, posiadająca także właściwości żelu miękkiego i budującego. Dzięki niemu manicure hybrydowy jest trwały- utrzymuje się na paznokciach do 21 dni. Zostawia lepką warstwę dyspersyjną co sprawia, że nakładany kolor idealnie przylega.

Baza ta jest idealna na słabą i zniszczoną płytkę paznokcia, jest bardzo wytrzymała i dokładnie otula paznokieć, tworząc doskonałą podstawę do regeneracji i wzrostu paznokcia, chroni przed nowymi urazami mechanicznymi. Dzięki dużej elastyczności nie pęka i nie wykrusza się. Można nią odbudować niedoskonałości krawędzi lub nadbudować drobne ubytki w płytce paznokcia (do 1cm).

Kolor: Cover

Czas utwardzania zależy od jakości i mocy lampy:

  • Lampa Led: 5-20sek.,
  • Lampa CCFL: 1min,
  • UV: 2min

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu